Un dar pentru mamele din Parohia Ortodoxă Română Oradea-Vii, Biserica Albastră

Sâmbătă, 11 martie 2017 un grup de copilași îmbrăcați în straie tradiționale românești, conduși de voluntari din cadrul Centrului Cultural, Social și Filantropic Sfântul Mare Mucenic Gheorghe de la Parohia Oradea-Vii, în frunte cu părintele Gheorghe Nemeș, au mers la casele credincioaselor cu flori, rugăciuni, poezii și urarea ”La mulți ani!” cu prilejul zilei de 8 martie 2017.
De luni și până vineri acestora li se oferă mâncare caldă la domiciliu, iar în sâmbetele din Postul Sfintelor Paști le oferim hrană spirituală.
 
Toate acestea cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Dr. Sofroniu Drincec, Episcopul Oradiei și Agriei, căruia la împlinirea a zece ani de arhipăstorire la cârma Eparhiei de la granița de Nord-Vest a României, împreună cu toți credincioșii prezenți la Sfânta Liturghie din duminica a doua a Sfântului și Marelui Post i-am urat din fața Sfântului Altar sănătate, fericire și mulți ani binecuvântați.
 
Pr. Gheorghe Nemeș
Protoiereu ”de Agria”[ngg_images source=”galleries” container_ids=”17″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”22″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]