Lansare de carte: „Mesaje divine” de Florentina Pușcău

În Duminica a III-a din Postul Mare, a Sfintei Cruci, 7 aprilie 2024, credincioșii Bisericii Albastre de la Parohia Oradea-Vii, prezenți în număr mare la Sfânta Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, s-au bucurat de frumusețea rugăciunilor rostite cu voce tare de către preoții slujutori.

La vremea potrivită cuvântul de învățătură a fost rostit de Părintele Ștefan Avram, preot misionar și vrednic tipograf.

La otpustul Sfintei Liturghii s-a lansat cartea „Mesaje divine”, autoare fiint poeta Florentina Pușcău.
Despre frumusețea poeziilor a vorbit Părintele Dorel-Octavian Rus, care a întocmit și predoslovia cărții.

Inginera Miorița Săteanu membăr în Parlamentul Seniorilor din România și cetățean de onoare al Municipiului Oradea a încântat pe toți cei prezenți cu „Cuvântul înainte”.

La ora potrivită a lansării de carte a sosit distinsul Om de cultură Dl. avocat Dr. Pașcu Balaci, membru al Uniunii Scriitorilor din România și cetățean de onoare al Municipiului Beiuș, care și-a prezentat două cărți: „Avram Iancu, piesă istorică” și „Moțul francez, sau Un Sisif pe Muntele Bihorului, piesă istorică într-un act cu șase tablouri”. Toate acestea publicate la Editura Aureo.

Poeta Florentina Pușcău a mulțumit lui Dumnezeu pentru „Mesajul divin”, precum și credincioșilor prezenți, care au felicitat-o.

Eleva Natalia Mendre, la vârsta de 8 anișori, a încântat pe cei prezenți cu priceasna închinată Prasnicului Sfintei Cruci.

Cele 200 de cărți „Mesaje divine” au fost oferite în dar Filantropiei Sfântul Mare Mucenic Gheroghe de la Parohia Oradea-Vii de către autoarea cărții, ca din darul bine primit să se contribuie la ajutorarea bătrânilor, bolnavilor și copiilor orfani, de Sfintele Sărbători ale Învierii Domnului din anul 2024.

Proteasa Paulina Nemeș a pregătit bucate de post, pe care le-a oferit la masa de prânz invitaților de onoare, în semn de prețuire, mulțumire și dragoste frățească.

Preot coordonator
Gheorghe Nemeș