Biserica Albastră la 83 de ani

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie Drincec episcopul Oradiei, duminică 3 octombrie 2021, slujitorii și credincioșii Bisericii Albastre de la parohia Oradea Vii, prezenți întru-un număr foarte mare la Sfânta Liturghie au înălțat rugăciuni de mulțumire și recunoștință către Bunul Dumnezeu pentru toate darurile care s-au revărsat asupra preoților și credincioșilor în cursul celor 83 de ani de la punerea pietrei de temelie la Biserica Albastră, 1938 – 2021.

S-a înălțat rugăciune de mulțumire către Bunul Dumnezeu și urarea „La mulți ani!” părintelui protoiereu Gheorghe Nemeș cu prilejul împlinirii a 40 de ani de slujire la parohia Oradea Vii. (1981-2021)

S-a oficiat parastasul de pomenire pentru Patriarhul Teoctist, Mitropoliții si Episcopii care au slujit la acest Sfântul Altar și pentru ctitorii și binefăcătorii Biserici Albastre mutați la Domnul.

S-a oferit agapa creștinească la trapeză și în parcul bisericii pentru toți fiii parohiei prezenți.

S-a urat tradiționalul „La mulți și binecuvântați ani!” preoților și credincioșii prezenți și celor care din binecuvântate motive nu au putut să participe la Sfânta Liturghie.